Surfshark VPN-granskning 2024

9.5/10
Både billigt och bra
Senast uppdaterat 10 januari, 2024 kl. 12:39 GMT

Surfshark erbjuder alla funktioner du vill ha från ett VPN i toppklass. Det har vattentät säkerhet, kompromisslös anonymitet och mycket snabba hastigheter – du får högsta värde till ett otroligt överkomligt pris.

Minimipris:
$2.19 / månad
Tillgängliga appar:
windows macos ios linux firetv chrome firefox
Fungerar med:
appletv router
De bästa VPN-leverantörerna
1. NordVPN
9.8 / 10
2. Surfshark VPN
9.5 / 10
Friskrivning: Partnerlänkar hjälper oss att skapa bra innehåll. Läs mer.
Friskrivning: Partnerlänkar hjälper oss att skapa bra innehåll. Läs mer.

Sedan lanseringen 2018 har Surfshark förtjänat konsumenternas förtroende och har blivit en av de bästa VPN-tjänsterna. Det handlade inte bara om utmärkt hastighet eller förstklassig säkerhet och integritet. Det största argumentet för Surfshark VPN var att få allt detta till ett lågt pris.

Leverantören är verksam i Nederländerna och har satt en hög standard för sig själv. Den har en oberoende granskad policy om loggfrihet och håller sig borta från effekterna av övervakningsalliansen Nine Eyes. Dessutom använder Surfshark branschledande kryptering och de senaste tunnelprotokollen för att skydda sina användare.

Med Surfshark VPN kan du torrenta säkert och titta på flera streamingplattformar. Det finns över 3200 servrar i över 100 länder, så om en inte avblockerar Netflix så gör de andra det.

Jag ville ta reda på om användarnas förtroende var berättigat, så jag bestämde mig för att besvara de viktigaste frågorna i den här recensionen:

  • Är det ett säkert VPN?
  • Loggar den användardata?
  • Hur bra är den för torrent-nedladdning och Netflix?

Det visar sig att Surfshark VPN uppfyller alla krav, inklusive hastighet, obegränsade samtidiga anslutningar, lättanvända appar och till och med priser, som är bättre än vad de flesta konkurrenter kan erbjuda.

Läs min djupgående Surfshark-recension för att se alla testresultat. Och om du tror att leverantören passar dina behov kan du skaffa Surfshark med 83 % rabatt.

Surfshark VPN-översikt

🏆 Betyg:9.5/10
🖥️ Servering:3200+ servrar i 100 länder
📺 Streaming: Netflix, Hulu, Disney+, BBC iPlayer, Amazon Prime Video
🔛 Torrentanvändning:Ja
Stöd:24/7 livechatt, FAQ
🛡️ Loggar:Oberoende granskad policy mot loggar
💵 Pris:Från $2.19/månad
🏷️ Kuponger:Surfshark VPN-kupong för 83% Rabatt
🆓 Gratisversion eller testversion:7 dagars kostnadsfri testperiod

Pris för Surfshark

Tjänsten har tre olika prisplaner, som alla erbjuder den fullständiga uppsättningen funktioner, inklusive AES-256-kryptering, läckageskydd, en kill switch och obegränsat antal enheter. Så, låt oss se hur mycket Surfshark kostar:

Men du kan också stöta på tidsbegränsade erbjudanden under året med bättre prenumerationspriser än vanligt. Vi har samlat alla erbjudanden på vår sida med rabatter och kuponger för Surfshark, där du även hittar bättre erbjudanden och bonus prenumerationsmånader.

Surfshark pricing

 Som tillval kan du också låsa upp Surfshark One-paketet. Det paketet innehåller Antivirus, Alert, Search och Alternative ID. Uppgraderingen kostar bara 1,49 $/månad och innehåller följande förmåner direkt från start:

  • Alert övervakar dina personuppgifter och meddelar dig i realtid om du skulle drabbas av ett dataintrång
  • Med Search kan du söka på webben utan att störas av annonser och spårare på nätet.
  • Antivirus skyddar dina enheter och förbättrar prestandan genom att ta bort skadlig kod och andra skadliga filer
  • Med Alternative ID kan du skapa en alternativ persona och e-postadress som du kan använda online. Den e-post du får här vidarebefordras sedan till din riktiga e-postadress.

Dessutom kan du få ett tredjepartsverktyg Incogni för identitetsskydd och radering av dig själv från förmedlade databaser. Priset är satt till 3,99 $/månad.

Betalningsalternativ

Det finns gott om betalningsmetoder du kan välja mellan för att betala avgiften. De inkluderar anonyma alternativ, som krypto.

Surfshark payment options

Det finns också kreditkort, PayPal, Sofort, Direct Debit, Google Pay, Amazon Pay, Giropay och Webmoney för dem som är intresserade av det. Några av de bästa VPN-tjänsteleverantörerna har förbisett den typ av integritet som ett kryptobetalning ger, vilket är synd.

Är det gratis att använda Surfshark?

Surfshark VPN har tyvärr ingen gratisversion. Men de är en av få leverantörer som erbjuder en lång 7-dagars gratis testperiod på Google Play och Apple App Store. Det innebär att du behöver en Android-, macOS- eller iOS-enhet för att få tillgång till den. När du har skapat kontot kan du också installera Windows och andra klienter.

Surfshark free trial instructions

En sak som bör påpekas – Surfshark ber om betalningsinformation innan tjänsten låses upp. Det positiva är att om du missar tidsfristen för den kostnadsfria testperioden kommer du fortfarande att kunna avbryta prenumerationen under den 30 dagar långa pengarna-tillbaka-garanti perioden. Som grädde på moset har testversionen inga begränsningar, vilket innebär att du kan använda alla funktioner i tjänsten.

Hur man återbetalar Surfshark

Surfsharks återbetalningspolicy erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för alla abonnemang och alla enheter, så du förlorar ingenting, om du inte vill. För att få tillbaka dina pengar måste du kontakta kundsupporten. Men eftersom det har en 24/7 livechatt bör det inte vara ett problem.

Du kan faktiskt också schemalägga avbokningen i förväg och använda VPN eda fram till sista dagen. Som alltid är konton som betalas med kryptovalutor inte återbetalningsbara.

Surfshark hastighet och prestanda

Surfshark är en av de snabbaste VPN-tjänsterna 2024, vilket vårt interna VPN-hastighetstestverktyg har visat. Oavsett vilket land du ansluter från kommer den här leverantören att konkurrera med de bästa av de bästa.

Vi kör regelbundet hastighetstester från servrar i USA, Storbritannien och andra länder.

Surfshark VPN 14-dagars genomsnittlig hastighet

09.12 – 09.26 

Server för USA
Nedladdningshastighet242 Mbps
Uppladdningshastighet221 Mbps
Server i Storbritannien
Nedladdningshastighet557 Mbps
Uppladdningshastighet486 Mbps
Server för Tyskland
Nedladdningshastighet618 Mbps
Uppladdningshastighet581 Mbps

Som du kan se från resultaten är anslutningshastigheterna med WireGuards tunnelprotokoll snabba, särskilt om vi jämför det med konkurrenter som fortfarande använder OpenVPN. Uppladdningen är också långt över de flesta VPN, oavsett vilket land du väljer. Så vad betyder siffrorna egentligen?

Till att börja med bör du kunna streama 4K-videor (UHD) och spela onlinespel med optimal ping. Du bör inte uppleva fördröjning under video- och VOIP-samtal, där pinggränsen ligger på 200 ms, men att kontakta någon på andra sidan jordklotet kan kräva sin tribut. Slutligen kan det ta mindre än 3 minuter att ladda ner en torrentfil på 10 GB.

Hastigheterna verkar öka varje gång jag uppdaterar den här Surfshark VPN-recensionen. Det är uppenbarligen en hel del investeringar som går in i det här VPN:et. Även om det är på toppen av det snabbaste VPN-listan 2024, tror jag att dess hastighet kommer att fortsätta att förbättras.

Surfshark-servrar

Surfshark VPN har några av de snabbaste servrarna. Listan består av 3200+ servrar i 100+ länder, och appen har möjlighet att ansluta till den bästa för dig automatiskt. Förutom standardhårdvara kan användare också välja mellan specialservrar:

  • Statisk IP-adress. Du får samma IP-adress när du ansluter till en viss server. Tillgängliga platser är Tyskland, Japan, Nederländerna, Singapore, Storbritannien och USA.
  • MultiHop. Lägger till ett extra lager av säkerhet genom att ansluta dig till två VPN-servrar, var och en placerad i ett annat land. Förutom fördefinierade alternativ kan du också skapa dina egna anslutningar och välja önskade in- och utgångar.
  • Dedikerad IP. Surfshark tillhör de bästa VPN-tjänsterna med dedikerade IP-adresser och låter kunder ha exklusiv tillgång till IP-adresser i specifika länder (USA, Storbritannien, Nederländerna eller Tyskland).

Alla servrar är fysiska och RAM-only, så du kan förvänta dig bättre prestanda och mer säkerhet. Surfshark äger inte alla sina servrar, och det är få leverantörer som gör det, men jag tror att det bara är en tidsfråga. De använder också virtuella platser för några länder, men de är tydligt markerade i appen.

Surfsharks serverplatser

För närvarande har leverantören det största nätverket landsmässigt i branschen. Låt oss se hur många länder som täcks av Surfshark:

PlatsAntal länderLänder
Nord- och Sydamerika17+Argentina, Bahamas, Belize, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, Kanada, Mexiko, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela, Förenta staterna
Europa44+Albanien, Andorra, Armenien, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Georgien, Grekland, Grönland, Irland, Isle of Man, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Montenegro, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Polen, Schweiz, Portugal, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Turkiet, Ukraina, Tyskland, Ungern, Österrike
Afrika, Mellanöstern och Indien8+Algeriet, Egypten, Förenade Arabemiraten, Ghana, Israel, Marocko, Nigeria, Sydafrika
Asien och Stillahavsområdet25+Australien, Azerbajdzjan, Bangladesh, Bhutan, Brunei, Kambodja, Hongkong, Indien, Indonesien, Japan, Laos, Macau, Malaysia, Mongoliet, Myanmar, Nepal, Nya Zeeland, Filippinerna, Singapore, Sydkorea, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Uzbekistan, Vietnam

Som alltid har Nordamerika och Europa den bästa täckningen. Jag blev dock positivt överraskad av antalet länder i Afrika, Asien och Stillahavsområdet. Vanligtvis förbises dessa leverantörer av VPN-leverantörer, men Surfshark följer inte trenden och har flera lämpliga alternativ.

Är Surfshark säkert och tryggt?

Det finns mycket gott att säga om Surfshark VPN:s integritets- och anonymitetsfunktioner. Här är en kort lista över de viktigaste funktionerna som håller dig säker på nätet:

  • AES-256-kryptering
  • Oberoende granskad policy om loggfrihet
  • Sekretessvänlig jurisdiktion
  • Kill switch
  • Skydd mot IP- och DNS-läckor

Så, är Surfshark säkert? Surfshark är en av de säkraste VPN-tjänsterna. Den använder branschledande kryptering, erbjuder de senaste säkra tunnelprotokollen som finns tillgängliga och, vilket är viktigt, läcker inga data. Många andra fördelar (som vi går igenom nedan) gör den perfekt att använda i internetrestriktiva länder som Kina, där det finns gott om övervakning.

Men det är bara toppen av isberget. Leverantören lät sina webbläsartillägg granskas av Cure53, ett välkänt och respekterat cybersäkerhetsföretag. Sedan juli 2020 är alla Surfshark-servrar RAM-only. I maj 2021 genomförde Cure53 en oberoende granskning av serverinfrastrukturen. I maj 2021 genomförde Cure53 en oberoende granskning av serverinfrastrukturen.

I början av 2023 granskades Surfsharks policy om loggfrihet av det branschledande revisions-, konsult-, skatte- och rådgivningsföretaget Deloitte. Den här leverantören visade äntligen att den gör det som krävs när det gäller att hålla händerna borta från privata kunddata.

Dessutom får du en malware-blockerare (CleanWeb), split tunneling (Whitelister), multi-hop och ”stealth protocol” (Camouflage och NoBorders). Detta VPN erbjuder också ID-skydd (Alert), GPS-spoofing och inkognitosökning (Search).

Viktigast av allt är att du med Surfshark VPN får den banbrytande teknik som kallas Nexus. Den bygger på SDN (Software-Defined Networking) och ansluter dig först till hela servernätverket och väljer sedan en server på den plats du önskar. På så sätt förbättrar Nexus integriteten, tillåter IP-rotation och snabbar upp din anslutning.

Tillsammans gör dessa avancerade funktioner att Surfshark VPN ligger mycket nära andra säkerhetsfokuserade VPN-leverantörer, som NordVPN eller Proton VPN.

Kryptering och tunnelprotokoll

Surfshark VPN implementerar AES-256-kryptering, som används av finansinstitut och militärer över hela världen. Det innebär att det är praktiskt taget omöjligt att knäcka det här chiffret, och att försöka med våld skulle ta tusentals år. Leverantören tar det dock ett steg längre genom att erbjuda en förbättrad version av krypteringsmetoden – AES-256-GCM.

Dessutom skyddas autentiseringen av hashfunktionen SHA-512. Det är en mer komplex version av SHA-256, och väldigt få leverantörer använder den. De data som passerar genom den krypteras med 64-bitarsord, vilket gör allt mycket svårare att knäcka.

Protokoll för tunnelanslutning

Surfshark erbjuder för närvarande följande tunnelprotokoll:

  • WireGuard
  • OpenVPN TCP
  • OpenVPN UDP
  • IKEv2/IPsec

Surfshark protocols

I oktober 2020 implementerade detta VPN nästa generations tunnelprotokoll i WireGuard. Det är snabbare och säkrare än något annat tillgängligt protokoll. Du kan tydligt se hastighetsfördelen genom att kontrollera resultaten från vårt VPN-hastighetstestverktyg. Windows-, macOS-, Android- och iOS-användare kan nu välja WireGuard, som också använder en ny ChaCha20 symmetrisk kryptering.

OpenVPN är ett pålitligt och populärt tunnelprotokoll som finns i två former – TCP och UDP. Den förstnämnda ger bättre säkerhet, medan den sistnämnda ger högre hastigheter. Surfsharks implementering av OpenVPN har inbyggd obfuscation, vilket innebär att du enkelt kan kringgå restriktiva brandväggar.

IKEv2 är ett vanligt tunnelprotokoll som fungerar bäst om du har en svag internetanslutning. Det är dock lite föråldrat när det gäller hastighet och säkerhet, så använd det som en sista utväg.

Surfshark VPN-kill switch

Surfshark har en bra kill switch som automatiskt avaktiverar din internetanslutning om din VPN-anslutning oväntat bryts. Det gör att det virtuella privata nätverket kan skydda din integritet genom att se till att din onlinetrafik alltid är krypterad och är en kritisk funktion för alla säkra VPN att ha.

Surfshark VPN kill switch feature

Mina tester har visat att kill-switchen fungerar tillförlitligt varje gång jag medvetet stängt av min VPN-anslutning.

Det enda förbehållet här är att Linux-appen inte har kill-switchen aktiverad som standard, och det finns ingen artikel på deras webbplats som berättar hur man gör det. Surfsharks alltid hjälpsamma kundsupportteam gav mig dock instruktionerna.

Skydd mot IP- och DNS-läckor

Mina grundläggande läckagetester visar att Surfshark inte har några läckageproblem. Jag anslöt till en server i Danmark och fick IP-adressen 95.174.65.70. Sedan körde jag testet och fick följande resultat: inga DNS-, WebRTC- eller IPv6-läckor, som bilden nedan visar.

Surfshark IP and DNS leak test

IP- och DNS-adresserna som visas här är samma som de jag fick tilldelade av Surfshark. Om jag såg min faktiska IP-adress skulle det betyda att det finns en läcka någonstans.

Tjänsten har inbyggt DNS-, WebRTC- och IPv6-läckageskydd samt ett privat DNS- nätverk med nollkunskap. Enkelt uttryckt, till skillnad från många verktyg på marknaden håller Surfshark VPN din personligt identifierbara information dold.

Sekretessvänlig plats: Nederländerna

Surfshark är baserat i Nederländerna, ett integritetsvänligt land som följer GDPR-kraven. Företaget tillhör dock underrättelsealliansen Nine Eyes. Tidigare var Surfsharks jurisdiktion Brittiska Jungfruöarna.

Surfshark har en stabil integritetspolicy som bör göra användarna lugna när det gäller eventuella övergrepp från myndigheter eller upphovsrättsskyddande företag. Om någon av dem skulle komma med en stämningsansökan för att få information om dig, skulle den därför avvisas. Även om Surfshark skulle tvingas ge tillgång till sina servrar av brottsbekämpande myndigheter, skulle de inte hitta något av värde.

På leverantörens webbplats finns en så kallad warrant canary i realtid som informerar användarna om begäran om datainformation från brottsbekämpande myndigheter. Den täcker hur många nationella säkerhetsbrev, munkavleorder och statliga teckningsoptioner Surfshark har fått hittills. För närvarande ligger alla på 0.

Sedan februari 2022 har Surfshark VPN varit en del av Nord Security-koncernen. Tillsammans med NordVPN och Atlas VPN bildar de en formidabel trio, redo att konkurrera om en stor del av marknaden.

Oberoende granskad policy om loggfrihet

Surfsharks integritetspolicy är ganska omfattande och täcker cookies, informationssäkerhet, vilka uppgifter som samlas in och varför, etc. Det är trevligt att se att varje avsnitt har en enkel sammanfattning så att du inte behöver lida genom juridisk jargong.

I policyn anges att Surfshark ”inte samlar in IP-adresser, webbhistorik, sessionsinformation, använd bandbredd, tidsstämplar för anslutningar, nätverkstrafik och andra liknande uppgifter”.

Excerpt from Surfshark VPN privacy policy

Faktum är att om man ska tro deras hjälpcenter loggar Surfshark ingenting alls, förutom din e-postadress och faktureringsinformation. Det innebär att leverantören är en av få VPN: er utan loggar där ute. Det är extremt sällsynt och imponerande.

Och från och med 2024 har Surfshark bevisat att de inte samlar in data genom att genomgå en oberoende integritetsrevision. Den utfördes av det prestigefyllda företaget Deloitte och visar att tjänsten respekterar alla användares rätt till integritet, även när de använder ett VPN.

Säkerhetsgranskning av webbläsartillägg

Under 2018 gjorde Surfshark en oberoende granskning av sina webbläsartillägg för Chrome och Firefox. Att skicka in sina VPN-appar för en oberoende granskning är lovvärt, oavsett vad resultatet blir.

Granskningen utfördes av det respekterade tyska cybersäkerhetsföretaget Cure53, som också utförde den allra första oberoende VPN-granskningen 2017 (kudos till TunnelBear).

Kort sagt hittade Cure53 bara två sårbarheter, varav en hade potential att orsaka problem för användarna. Det är ett enastående resultat och ger mycket trovärdighet till VPN-tjänsteleverantören. Du kan läsa hela rapporten på Surfsharks webbplats.

Fungerar Surfshark i Kina?

Sedan införandet av lägena Camouflage och NoBorders kan tjänsten dölja VPN-trafik. Dessa funktioner växlar från standardtunnelprotokollet till OpenVPN med XOR-patchen, förvränger din trafik och förvirrar censorerna. Som ett resultat är Surfshark VPN bra för Kina.

Du kommer att kunna avblockera begränsade webbplatser, som Facebook, och hålla din identitet skyddad hela tiden. Om du är journalist eller visselblåsare kan du därför lita på att detta VPN kommer att skydda dig.

CleanWeb antimalware-verktyg

CleanWeb är en annan fantastisk extrafunktion från Surfshark. Den fungerar som en annons- och spårningsblockerare men kan också upptäcka skadlig kod. CleanWeb kan dessutom upptäcka nätfiskeförsök och skydda din personliga information.

Surfshark CleanWeb feature

Verktyget fungerar på alla större plattformar, inklusive webbläsare och Amazon Fire TV. Om du använder det på din smartphone kan du spara mobildata och till och med öka surfhastigheten. Att ladda annonser och popup-fönster tar trots allt på krafterna.

Bypass

De flesta VPN-leverantörer kallar funktionen för ”split tunneling”. Surfsharks Bypasser låter användare välja appar som kan fungera utanför VPN-tunneln. Det är särskilt praktiskt när du bara vill skydda vissa aktiviteter och köra andra med full hastighet.

Surfshark bypasser tool

Du kanske till exempel vill använda ett VPN för att skydda din torrentanvändning och titta på Netflix i 4K samtidigt på din smart-TV. Vissa webbplatser kanske inte heller fungerar om de upptäcker att du använder ett VPN. Med Bypasser kan du dessutom komma åt dina nätverksenheter, t.ex. skrivare.

MultiHop (dubbel VPN)

MultiHop, även känt som Double VPN, är en funktion som ansluter dig till två VPN-servrar istället för en. Detta innebär mycket högre säkerhet, tack vare dubbelkryptering av dina data. MultiHop är perfekt för dem som vill ha maximalt skydd online, inklusive journalister och politiska aktivister.

Surfshark MultiHop (Double VPN) feature

Surfshark listar alla möjliga Double VPN-anslutningar bredvid det vanliga servervalet. En sak att notera: din anslutning kommer att vara betydligt långsammare, så det här läget rekommenderas inte för daglig användning om du har ett val.

Dedikerade IP-adresser

Surfshark lanserade servrar med dedikerade IP-adresser i mitten av 2024. Dessa liknar statiska IP-servrar, förutom att de är exklusiva för enskilda kunder. Det innebär att du får mer kontroll över vad som händer med IP-adressen och hur du kan använda den.

De ursprungliga lokaliseringsalternativen omfattar fyra länder:

  • Förenta staterna (Los Angeles)
  • Storbritannien (London)
  • Nederländerna (Amsterdam)
  • Tyskland (Frankfurt)

Leverantören lovar dock att utöka urvalet med andra eftertraktade regioner som Japan, Hong Kong och Italien. Naturligtvis är förmånen inte tillgänglig som standard och kräver en ytterligare investering från 3,75$  / månad.

Lägena Camouflage och NoBorders

Kamouflageläget, eller ”stealth VPN”, döljer din VPN-trafik så att det ser ut som om den kommer från en vanlig anslutning. Det är en användbar funktion eftersom vissa webbplatser blockerar VPN och i vissa länder är det olagligt att använda dem.

Surfshark NoBorders Mode

NoBorders-läget finns för att avblockera alla möjliga onlineresurser. Det inkluderar geoblockerat innehåll på streamingwebbplatser, sociala medier eller annat som din regering förbjuder. I dessa lägen byter du tunnelprotokoll till OpenVPN med XOR-patchen. Det krypterar din trafik och gör den svårare att upptäcka med Deep Packet Inspection (DPI).

Surfshark Alert: Funktion för ID-skydd

Alert är en innovativ säkerhetslösning för att skydda ditt ID. Det här ID-läckageskyddet är en sekretessfunktion som har integrerats i alla klientappar.

Surfshark One Alert

Den är särskilt relevant i en tid av dataintrång eftersom den varnar användare när deras lösenord, personnummer och andra känsliga uppgifter läcker ut. Den ingår som en extra funktion i Surfshark One-paketet för 1,49 $/månad.

Funktionen söker rutinmässigt igenom läckta databaser efter matchande lösenord och e-postadresser. Om den hittar några kommer användaren att få ett meddelande. Med Alert kan du ändra dina autentiseringsuppgifter i tid och minimera de skador som orsakas av dataläckor och intrång.

Surfshark Search: ta bort annonser och spårning

Med Surfshark One får du också tillgång till Search. Det är ett alternativ till de stora sökmotorerna, som Google eller Bing, som är kända för att visa annonser och ta en hel del av dina data innan de ger bort dina sökresultat.

Surfshark One Search

Funktionen tar bort annonser och spårning från den organiska sökningen och säkerställer att din integritet förblir intakt och att ditt tålamod inte sätts på prov.

Surfshark Antivirus: skydd mot skadliga filer

En annan funktion som ingår i Surfshark One är Antivirus. För närvarande finns det tillgängligt för Windows- och Android-enheter, men stöd för macOS kommer snart.

Surfshark One Antivirus

Antivirus skyddar dig mot skadliga filer som kan skada din enhet eller inkräkta på din integritet. Funktionen arbetar i realtid och ger omedelbart skydd mot faror. Det innebär att den hindrar dig från att öppna infekterade filer som har hamnat på din enhet. Dessutom kan du skanna hela systemet och utesluta vissa filer eller mappar om du är säker på att de är säkra.

Alternative ID: alternativ identitet och e-postadress

Den sista bonusen som följer med Surfshark One är Alternative ID. Det låter användare skapa en annan onlineidentitet tillsammans med ett e-postmeddelande för att hålla exponeringen av deras faktiska identitet mycket minimal. Med hjälp av det kan du förbättra din integritet, undvika skräppost och förhindra att dina uppgifter dyker upp i dataintrång.

När ett alternativt ID skapas kan användaren välja preferenser för kön, ålder, födelsedatum och land. Sedan genererar systemet en unik persona och e-postadress i enlighet med detaljerna. Nu, när du registrerar dig någonstans, kan du använda denna proxy-mail. När du får ett e-postmeddelande där, dirigeras det säkert till ditt faktiska. Och om du blir trött på en persona kan du ta bort den och generera en ny.

Hur fungerar Surfsharks funktion för att kringgå GPS?

GPS-override kallas även GPS-spoofing och är en funktion för Android-användare som vill lägga till ett extra skyddslager. En vanlig Virtual Private Network-anslutning ändrar din IP-adress, medan en GPS-override även döljer enhetens fysiska GPS-position.

Surfshark GPS spoofing

Det är en valfri funktion som inte är aktiverad som standard och som kan aktiveras från Android-appens inställningar.

När den är aktiverad kommer alla appar som begär användarens fysiska koordinater att ersättas med VPN-serverns koordinater. Så när en webbtjänst vill komma åt användares GPS-data kommer den att se personen i USA medan personen i själva verket befinner sig i Storbritannien.

Vad är Surfshark Nexus teknik?

Nexus är en funktion som är unik för Surfshark VPN. Den förändrar radikalt hur en användare interagerar med servernätverket. Som ett resultat lyfts integriteten, stabiliteten och hastigheten för din anslutning till en ny nivå.

How Surfshark Nexus works

När du använder ett vanligt VPN ansluter din enhet till en vald server och får en ny IP-adress beroende på var du befinner dig. Med Nexus ansluter du först till hela Surfshark-nätverket. Först därefter får du rätt IP-adress för användning på din valda plats.

Med den här tekniken kan du byta IP utan att koppla bort dig. Det gör att Surfshark kan erbjuda den bästa servervägen, undvika överbefolkade servrar och öka prestandan. Dessutom är du inte längre känslig för underhåll, avbrott och liknande problem.

Surfshark VPN kommer att arbeta med Nexus under överskådlig framtid. Senare under 2022 och 2023 kommer du att få en IP Randomizer för att dölja surfmönster och Dynamic MultiHop för att välja dina in- och utgångsplatser. Dessutom får du bättre skydd mot DNS- och datapaketläckor.

Anonymt köp

En annan trevlig aspekt av Surfshark är att leverantören låter dig köpa VPN anonymt. Du kan betala med populära kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum eller andra tillgängliga typer via CoinGate eller CoinPayments.

Surfshark crypto payment menu

Krypto är det optimala sättet att betala för din prenumeration om du inte vill lämna några spår av köpet. Vanligtvis, när du köper något med ett kreditkort, loggar banken den informationen och knyter VPN till dig. Och det är inte bra om du bor i ett land där VPN inte är lagligt.

Surfshark cryptocurrency options

Andra Surfshark-produkter

Förutom Surfshark One erbjuder företaget en annan produkt som du kan använda för att ta tillbaka kontrollen över dina personuppgifter. Det prenumerationsbaserade verktyget kallas Incogni och kontaktar datamäklare på dina vägnar, för att ta bort information om en person från deras databaser.

Incogni statement

Det är ingen hemlighet att tusentals företag samlar in användardata (utan samtycke) för att senare använda den för egen vinning. Och om du själv vill begära att sådan information tas bort måste du fylla i olika formulär. Problemet är att det inte är en enkel process och att det till och med kan ta flera år att slutföra.

Use cases for Incognito

Det är här Incogni kommer in i bilden – funktionen arkiverar sådana förfrågningar automatiskt och skickar dem till företag som sannolikt samlar in information om dig. Och det här slutar inte här; verktyget fortsätter att göra regelbundna svep för att se till att de inte lägger till den informationen igen.

Är Surfshark bra för streaming?

Surfshark är en av de bästa VPN-tjänsterna för streaming. Det är snabbt, har en Amazon Fire TV-app, avblockerar flera Netflix-bibliotek och erbjuder massor av andra streamingtjänster.

StreamingtjänstStatus
Netflix USA🎬Tillgänglig
Netflix Kanada🎬Tillgänglig
Netflix Storbritannien🎬Tillgänglig
Netflix Australien🎬Tillgänglig
Netflix Japan🎬Tillgänglig
BBC iPlayer🎬Tillgänglig
Hulu + direktsänd TV🎬Tillgänglig
Amazon Prime Video🎬Tillgänglig
Disney+🎬Tillgänglig
HBO Max🎬Tillgänglig

Tack vare Smart DNS-funktionen kan du streama dina favoritprogram och filmer på en mängd enheter som inte har klientappen. Det inkluderar spelkonsoler, Apple TV, LG TV, Samsung TV, Roku och andra smart TV-apparater.

Avblockera Netflix med Surfshark

Fungerar Surfshark med Netflix? Enligt deras hemsida är VPN:et perfekt för Netflix och streaming av annat geoblockerat innehåll. Tja, det visar sig vara sant.

Live test how Surfshark VPN unblocks Netflix in UK

Jag har testat Surfshark på Netflix från Europa och upptäckte att det avblockerade Netflix i alla regioner jag testade, inklusive USA, Storbritannien, Kanada och Japan. Jag rekommenderar att du väljer Surfshark-servrar i de länderna eftersom de erbjuder ett brett utbud av innehåll.

Andra streamingplattformar

Surfshark VPN kan dessutom avblockera Hulu, Disney+, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och andra streamingplattformar. Hastigheterna bör vara tillräckligt bra för att streama i 4K (UHD) tack vare WireGuards tunnelprotokoll. Naturligtvis kommer den viktigaste faktorn att vara din internetanslutning.

Dessutom har detta VPN inga specialiserade streamingservrar, så du kan välja den som fungerar bäst för dig.

Hur streamar jag Peacock (NBC) utanför USA med Surfshark VPN?

Du kan streama Peacock utanför USA med Surfshark VPN. Denna NBC Universal-plattform lanserades 2020 och innehåller Parks and Recreation, The Office och andra älskade serier. För att titta på NBC Peacock måste du helt enkelt starta VPN och välja vilken server som helst i USA.

Avblockerar Surfshark HBO Max?

Att få HBO Max är inte lätt eftersom du måste skaffa ett amerikanskt kreditkort. När det är gjort måste du bara ansluta till en server i USA och börja streama.

Vi rekommenderar att du använder den närmaste VPN-servern eftersom avståndet mellan New York och Los Angeles inte kan ignoreras. På så sätt får du bästa möjliga hastighet och lägre buffringstider.

Hur man tittar på Disney+ Hotstar med Surfshark VPN?

Hotstar är den mest populära streamingplattformen i Indien. Under 2020 lades en stor mängd Disney+-innehåll till, vilket gör Hotstar till ett ännu mer attraktivt val.

Även om den finns tillgänglig i Indien, Storbritannien, USA, Kanada och Singapore kanske du ändå vill titta på den från ett annat land. Det kan göras enkelt med hjälp av Surfshark. Allt du behöver göra är att ansluta till en VPN-server i ett av de nämnda länderna och börja titta.

Surfshark för Kodi

Jag skulle också rekommendera Surfshark för Kodi alla dagar i veckan. Det är faktiskt bland de bästa VPN-tjänsterna för Kodi 2024, även om du måste konfigurera det manuellt. Ett annat alternativ är att använda tillägget Zomboided VPN manager.

För att få den bästa Kodi-upplevelsen behöver du en snabb och säker VPN-anslutning. Surfshark levererar i båda kategorierna och erbjuder några av branschens bästa hastigheter tillsammans med kryptering av militär kvalitet, en policy mot loggningar och en pålitlig kill switch.

Amazon Fire TV och Fire Stick

Att installera Surfshark på Fire Stick är ett utmärkt val. Det kommer att avblockera praktiskt taget alla streamingalternativ samtidigt som du säkrar din anslutning. Detta VPN har en app för Fire TV, vilket innebär att det är väldigt enkelt att ställa in det.

Tack vare dess omfattande serverlista och exceptionella prestanda bör du inte ha några problem med att titta på dina favoritfilmer och TV-program i 4K-videokvalitet utan buffring. Slutligen är Surfshark bra för Kodi, så du kommer att kunna använda båda med din Fire-enhet.

Roku

Tyvärr stöder Roku inte VPN eller Smart DNS-funktionen. Det finns dock fortfarande ett sätt att använda det med Surfshark.

Här har du två huvudalternativ. Det ena är att konfigurera Surfshark på en router där Roku också är ansluten. Det andra är att skapa en virtuell router med hjälp av ett VPN.

Eftersom båda alternativen kräver manuell hantering rekommenderar vi att du läser steg-för-steg-guiderna på leverantörens webbplats.

Är Surfshark bra för torrentanvändning?

Surfshark är mycket bra för torrents. Tack vare tunnelprotokollet WireGuard är hastigheterna mycket höga och säkerhetsuppgifterna nästan felfria. Du kan också välja att bara skydda dina P2P-aktiviteter med Bypasser (split tunneling).

Den här leverantören bjuder gärna in torrentfans för att prova tjänsten, och den diskriminerar inte P2P-trafik. De är dessutom kompatibla med alla P2P-klienter. Surfshark finns också på listan med bästa VPN för torrenting.

Surfshark supported torrenting apps list

Jag gillade att torrentanvändning är tillåtet på alla Surfshark-servrar och att det inte finns några bandbreddsbegränsningar. Dessutom är ett virtuellt privat nätverk som finns i en integritetsvänlig jurisdiktion och inte sparar några loggar alltid ett bra val för P2P-aktiviteter. Det finns också anonyma betalningsalternativ för dem som vill ha extra säkerhet.

Surfshark videorecension

Lär dig mer om Surfshark VPN – kolla in vår videorecension nedan!

Surfshark Review 2023 - What are The Pros & Cons of this VPN? 🤔
2023-05-20T00:00:00+00:00
How to Use Surfshark VPN 🔥 The Only Surfshark Tutorial You’ll Need!
2023-06-08T00:00:00+00:00

Stöd för Surfshark VPN-enheter

Surfshark har appar för alla större stationära och mobila enheter, inklusive Windows, macOS, Linux, Android och iOS. Det finns också dedikerade appar för Android TV och Amazon Fire Stick & Fire TV. Slutligen kan du ladda ner webbläsartillägg för Chrome och Firefox.

Surfshark apps and supported devices list

Och här kommer den bästa delen: Surfshark VPN tillåter obegränsade anslutningar. Det innebär att du kan skydda alla enheter med ett enda konto. Du behöver inte ens konfigurera det manuellt på din router, vilket annars skulle vara ett sätt att ansluta så många enheter som du vill.

Alla appar är ganska lika oberoende av plattformarna och också lättanvända. Inställningarna är väl förklarade, så du kan direkt bestämma om du vill ha det på eller av. Och om du vill lära dig mer rekommenderar jag vår artikel om hur du använder Surfshark.

Skrivbordsappar: Windows

När det gäller användarvänlighet är Surfshark skrivbords-applikationen för Windows lika enkel som A-B-C. Gränssnittet är rent och intuitivt, och de flesta inställningar kan hittas med ett klick.

Surfshark Windows app

Det är lika enkelt att ansluta till Surfsharks servrar – klicka bara på Locations i menyn till vänster och välj önskad plats i listan över städer och länder. Fysiska servrar sorteras efter region, medan virtuella servrar är markerade med bokstaven V.

Du kan också pausa VPN-anslutningen genom att trycka på Pause-knappen. På så sätt behöver du inte koppla bort dig från den valda servern för ett snabbt besök på din internetbank eller andra lokala tjänster.

Om du trycker på det vita kugghjulet för Inställningar kan du ändra funktioner, protokoll och avancerade inställningar. Du kan också växla start- och autoanslutningsalternativen.

VersionÄndringar
4.3.6Ny design på instrumentpanelen. Antivirus låter dig nu sätta infekterade filer i karantän tills du bestämmer vad du ska göra med dem.
4.1.0IKEv2-protokollet har tagits bort. Den gamla kill switch:en har återvänt.
3.5.1Omarbetad lista över VPN-platser. Alternativet för snabbanslutning har flyttats till inställningsmenyn.
3.4.2Antivirus skannar snabbare. VPN Bypasser fungerar snabbare.
3.0.0Surfshark Antivirus och Surfshark One har lagts till. Förbättrad WireGuard-anslutning.

Skrivbordsappar: macOS

Tack och lov är Mac-appen lika säker som Windows-versionen. Båda använder AES-256-kryptering, kill switch och andra funktioner. Det är relativt ovanligt – de flesta VPN-tjänster släpper macOS-appar med begränsningar, vilket inte är fallet med Surfshark.

Det som är anmärkningsvärt med den här leverantören är att den erbjuder två versioner av macOS-applikationen. Den ena kan laddas ner direkt från Surfsharks webbplats, den andra från Apple App Store.

Surfshark Mac app

Visuellt är apparna identiska, men det finns vissa skillnader när det gäller inställningarna. App Store-versionen innehåller flera tunnelprotokoll (WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP) och IKEv2), medan webbplatsversionen bara har WireGuard och IKEv2. Å andra sidan har den förstnämnda inte NoBorders-lägen. Och tyvärr inkluderar båda inte split tunneling.

VersionÄndringar
4.4.0Förbättrad stabilitet för WireGuard. Implementerat funktionen Pausa VPN.
3.4.1Stöd för Apples M1-chip.
3.2.0Omdesignad app. Förbättrad prestanda. Lagt till hjälpmeny.
3.0.0Appen flyttad till statusfältet. Anslutningssidan har nu ett statusfält. Anslutningar till VPN är nu smidigare och snabbare. Buggfixar.
2.8.0Införde WireGuard.

Skrivbordsappar: Linux

Surfshark är en av få VPN-tjänster som erbjuder en Linux-app med ett grafiskt användargränssnitt (GUI). Den finns tillgänglig på Ubuntu och kommer bland annat med funktionerna WireGuard, DNS-läckageskydd och MultiHop. Kill switch och auto-connect är inplanerade för en nära framtid.

Surfshark VPN app for Linux with GUI

Det finns även en kommandoradsversion för andra Debian-distributioner. Den kommer dock att fasas ut när GUI-appen blir tillgänglig utanför Ubuntu.

Mobila appar: Android och iOS

Surfsharks mobilappar, både för Android och iOS, är lätta och förenklade versioner av deras motsvarigheter för datorer. Säkerheten är nästan lika bra som den du får på PC eller Mac, med flera mindre förbehåll.

Surfshark mobile apps

Viktigast av allt är att Android-versionen har en kill switch, så att du inte längre behöver använda den inbyggda Android-versionen eller en tredjepartsapp för att komplettera det virtuella privata nätverket. Det går också att aktivera funktionen Override GPS location, som döljer telefonens fysiska plats.

iOS-versionen är lika snygg som sin Android-motsvarighet, även om det finns vissa skillnader när det gäller funktioner. Jag noterar de avvikelser jag märkte nedan.

FunktionerAndroidiOS
Kill switchVanlig och inbyggd kill switch för AndroidVanlig VPN-kill switch
Bypasser (split  tunneling)JaNej
Åsidosätta GPS-positionJaNej
Osynlig på LANJaNej
Use small packetsJaNej
NoBordersNejJa
Surfshark AntivirusJaNej

Du kan hämta Surfshark Android-appen från Google Play eller bara ladda ner den direkt som en APK-fil från deras webbplats. Surfshark iOS-appen är tillgänglig från App Store.

Ändringslogg för Android

VersionÄndringar
2.7.7.5Antivirus nu mer stabilt. Appen förbrukar mindre batteri.
2.7.2.6Åtgärdat problem med widgetstorlek. Sökplatser nu mer användarvänliga. Android TV har fått ett ansiktslyft.
2.7.1.5Widgets har lagts till.
2.7.0Livechatt i appen. Latency och belastning bredvid serverplatser. Buggfixar.
2.6.7QR-koder istället för standardkoder. Nya delningsalternativ för Refer-a-friend-programmet. Kör diagnostik på Android TV utan att logga in.
2.6.5Förbättrad uppkoppling i länder med restriktioner. Shadowsocks fungerar bättre på Android TV. Buggfixar.

iOS förändringslogg

VersionÄndringar
3.0.0Surfshark One kan köpas på iOS. Quick-connect flyttad till VPN-inställningar.
2.23.0Introducerade Preferred Location (föredragen plats). Fler emoji-klistermärken med hajar.
2.22.0Logga in med kod. Växla mellan lägena Ljus och Mörk.
2.20.0Logga in på din TV-app från Surfshark-appen.
2.18.0Meddelandecenter har lagts till. WireGuard nu mer stabil. Stöd för hindi.
2.17.0Surfshark-klistermärken i Meddelanden. Vissa popup-fönster har tagits bort. Buggfixar.

Webbläsare: Chrome och Firefox

Surfshark har webbläsartillägg för Chrome och Firefox. De är i huvudsak proxytjänster – du kan använda dem för att säkra din webbläsartrafik och inget annat. Med andra ord, om du vill använda torrents ska du prova en av de vanliga klienterna eller köra VPN på något annat sätt.

Surfshark browser extension

Men dessa webbläsartillägg handlar inte bara om att dölja din IP och kryptera din trafik. De innehåller också CleanWeb-funktionen, som tar hand om annonser, spårning, skadlig kod och nätfiskeförsök. Dessutom har båda tilläggen granskats oberoende av säkerhetstestare från Cure53.

Surfsharks webbläsartillägg ser ut på samma sätt som VPN-klienten. Det innehåller även Surfshark One-funktioner och du kan välja mellan vanliga servrar, statiska IP-servrar och MultiHop-servrar. Förutom ovannämnda CleanWeb får du också:

  • Snabbanslutning och automatisk anslutning
  • Säkerhetsvarningar för webbplatser
  • Popup-blockerare för cookies
  • Bypass
  • WebRTC-blockerare

Vilka andra plattformar stöder Surfshark?

Förutom appar för de vanligaste plattformarna har Surfshark VPN även dedikerade appar för Android TV och Amazon Fire Stick & Fire TV.

Dessutom har dess webbplats instruktioner för manuell konfiguration av din router, så att du kan använda den för att skydda hela ditt hemnätverk. Leverantören stöder en massa olika modeller och märken, inklusive DD-WRT, AsusWRT, OpenWRT och Tomato, bland andra. Du kan också ställa in VPN manuellt på Chromebook, pfSense och Raspberry Pi.

Sist men inte minst är Smart DNS-funktionen. Med den kan du avblockera webbplatser och streamingplattformar på din Apple TV, andra smarta TV-apparater och spelkonsoler. Kort sagt, enheter som inte har inbyggt stöd för VPN-programvara. Och med din PlayStation eller Xbox kommer du också att kunna spela onlinespel i andra regioner.

Hur använder jag Surfshark VPN?

Processen att ladda ner och installera Surfshark är ganska okomplicerad. Du kan hämta det från deras webbplats eller, om du använder en smartphone, från Google Play Store eller Apple Store. I vilket fall som helst bör du börja med att köpa prenumerationen.

Här är vad du behöver göra:

  1. Välj en plan och beställ tjänsten
  2. Ladda ner Surfshark-appen till din enhet
  3. Följ installationsanvisningarna
  4. Öppna appen och logga in
  5. Börja använda VPN genom att ansluta till önskat land

Surfsharks kundsupport

Surfshark VPN har bra kundservice. Här är dina alternativ när du behöver hjälp:

  • Chatbot
  • Livechatt dygnet runt
  • Skicka in en förfrågan
  • Vanliga frågor
  • Kunskapsbas

Deras 24/7 livechatt är utmärkt. Väntetiderna är korta, om du alls behöver vänta, medan kundsupportagenterna är hjälpsamma och artiga. Och jag baserar antagandet på mer än några få fall.

Live test of Surfshark Customer Support online chat

Därefter försökte jag skicka in en förfrågan. Frågorna som jag skickade via formuläret besvarades inom ett par timmar eller så. Det var bara vid ett tillfälle som det tog längre tid att få ett svar, men sådana svarstider är fortfarande ett mål för många VPN-tjänster.

Hjälpcentret är ganska omfattande. Det innehåller tre huvudämnen – VPN, Surfshark One och Mitt konto, och vart och ett täcker ett brett spektrum av ämnen. Det finns handledningar för att komma igång, felsökningsguider, utbildningsartiklar om allt som rör VPN, flera olika FAQ-avsnitt osv. Så om du är en person som gillar att göra saker själv kommer du att trivas utmärkt här.

Surfshark har visserligen utökat sin självhjälpssektion avsevärt, men jag skulle fortfarande använda livechatten för att lösa de flesta av mina problem.

Slutsats: Ska jag skaffa Surfshark?

Efter att ha gjort en grundlig undersökning för den här Surfshark-recensionen kan jag med säkerhet säga att du borde skaffa detta VPN. De har gjort ett bra jobb med att täcka grunderna – säkerhet, jurisdiktion, hastighet, support, etc. – och har tagit steg i unika riktningar. Sällan ser du ett betalt virtuellt privat nätverk utan någon gräns för antalet samtidiga anslutningar och en riktig noll-loggar-policy.

Med en anonym registreringsprocess, möjlighet att betala med kryptovalutor och stöd för WireGuard är Surfshark redan ett steg före konkurrenterna. Här är en snabb lista över dess främsta styrkor:

  • Utmärkt säkerhet och integritet
  • Otroliga hastigheter (WireGuard + Nexus-uppdatering)
  • Perfekt för streaming och P2P
  • Utmärkt pris i förhållande till funktionerna

För mig verkar det bara vara en tidsfråga innan vi får fler funktioner. Och för Surfshark VPN kommer det att ytterligare stärka dess redan solida position bland branschens bästa.


Du kanske också vill läsa:
ExpressVPN vs NordVPN vs Surfshark
Surfshark vs IPVanish
NordVPN-recension
Atlas VPN-recension
Proton VPN-recension
PureVPN-recension


Vanliga frågor

Är Surfshark ett bra VPN?

Surfshark är ett utmärkt VPN. Det är svårt att hitta förstklassigt skydd och de bästa hastigheterna till ett så lågt pris. Överväg att prova tjänsten riskfritt – den har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Är Surfshark bättre än NordVPN?

Både Surfshark och NordVPN är förstklassiga leverantörer. Vi har dem högst upp på vår bästa VPN-lista. Surfshark är dock billigare, så om du inte ser någon funktion som bara NordVPN har rekommenderar jag att du provar den förstnämnda först.

Fungerar Surfshark i Kina?

Ja, Surfshark är ett bra val för Kina. Det kommer att avblockera olika streamingtjänster, till exempel Netflix. Camouflage och NoBorders-läget ger dig också tillgång till Google, YouTube och andra censurerade webbplatser.

Avblockerar Surfshark Netflix och andra streamingtjänster?

Ja, Surfshark är utmärkt för streaming. Du får tillgång till flera Netflix-bibliotek och andra innehållsplattformar, som Peacock, Hulu eller BBC iPlayer.

För Surfshark loggar?

Nej, Surfshark VPN sparar inga loggar. Det skulle faktiskt inte vara möjligt ens om leverantören ville övervaka sina abonnenter. All hårdvara körs enbart på RAM-moduler, som inte kan lagra några data på långsikt.

Är Surfshark ett kinesiskt företag?

Nej, Surfshark är inte ett kinesiskt företag. Leverantören har sitt huvudkontor i Nederländerna och är ett dotterbolag till Nord Security, ett Panama-baserat företag som också äger NordVPN.

Är Surfshark One samma sak som Surfshark?

Surfshark One är en allt-i-ett-säkerhetssvit, medan Surfshark i sig bara är en VPN-tjänst. I en vanlig prenumeration ingår bara VPN, men med tillägget Surfshark One får du även ett antivirusprogram, säker sökning och en övervakning av dataintrång.

Är Surfshark bättre än ExpressVPN?

Ja, Surfshark är bättre än ExpressVPN. Det är mycket billigare, märkbart snabbare och innehåller många fler funktioner som är användbara för alla typer av onlineaktiviteter.

Bra

  • Stark kryptering
  • Utmärkt prestanda
  • Nästan inga loggar
  • Livechatt dygnet runt
  • Låser upp Netflix och andra plattformar
  • Perfekt för torrentanvändning
  • 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Stödjer många plattformar och enheter
  • Avancerad Nexus-funktion

Dåligt

  • No-logs-policyn har inte granskats
 9.5 / 10
Totalbetyg
$2.19 / månad
Minimipris
Det finns inga kommentarer Inga kommentarer
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jump to section
Skaffa Surfshark VPN
Thanks for your opinion!
Your comment will be checked for spam and approved as soon as possible.
Surfshark VPN review
Surfshark VPN
9.5 / 10
Tillgängliga appar:
windows macos ios linux firetv chrome firefox
Skaffa Surfshark VPN